FOTE – delegatia Federariei Ruse este este cea mai numeroasă

FOTE – delegatia Federariei Ruse este este cea mai numeroasă

0 393
Delegatia Federariei Ruse are cea mai numeroasa echipa de la FOTE 2013, numarand nici mai mult nici mai putin decat 104 persoane, dintre care 66 de sportivi. In total, la cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret din Romania sunt asteptati 1.500 de participanti, dintre care 900 sportivi si 600 de membri ai delegatiilor. Va reamintim, Festivalul Olimpic al Tineretului European care se va disputa la Brasov in perioada 17-24 februarie.
Valery Kuvaev este seful misiunii Delegatiei Federatiei Ruse si a inregistrat oficial aceasta echipa in competitia FOTE 2013.
Palmaresul de medalii al Federatiei Ruse la editiile de iarna ale FOTE este de 116 medalii dintre care 56 aur, 36 argint si 24 bronz, aceasta aflandu-se pe primul loc in clasamentul medaliilor atat la editiile de iarna, cat si la cele de vara ale festivalului.
Echipele de biatlon si schi fond ale Rusiei efectueaza deja cantonamente de pregatire pre-FOTE la Cheile Gradistei, iar, pana vineri, vor ajunge in Poiana Brasov toate cele 45 de delegatii straine.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.