FOTE a ajuns in faza traficului si cazarilor

FOTE a ajuns in faza traficului si cazarilor

0 86
Seful Directiei Rutiere din Politia Romana s-a aflat la Brasov. Comisarul sef Lucian Dinita a participat, alaturi de alti chestori din Politie, la ultima sedinta a comitetului de organizare al FOTE 2013. Politisti, salvamontisti, jandarmi si alte autoritati au lamurit detaliile primirii delegatiilor, transport, cazare sau vize pentru toti cei care vor participa la festivalul olimpic al tineretului european din luna februarie.
Sedintele Comitetului de organizare a FOTE 2013 au devenit zilnice in acest inceput de an. Cum pregatirile au intrat in linie dreapta, responsabilii cu organizarea evenimentului pun la punct ultimele amanunte.
Joi au sosit in Poiana Brasov reprezentanti ai Jandarmeriei, Politiei Romane dar si salvamontisti, medici sportivi si altii implicati in Festivalul Olimpic al Tineretului European. Cum aproape toate delegatiile vor ateriza pe aeroportul Otopeni, o problema ar putea fi transportul delegatiilor pe Valea Prahovei pana la Brasov, o tema preluata deja de comisarul sef
Lucian Dinita, seful Directiei Rutiere din Politia Romana. Comitetul de organizare a trecut in revista toate aspectele extrasportive ale organizarii competitiei iar prefectul Mihai Mohaci a fost desemnat sa transmitea la Bucuresti toate problemele care vor aparea pana la inceperea festivalului olimpic.
Presedintele comitetului de organizare, primarul George Scripcaru, se mai confrunta cu probleme legate de transport si parcari.
In ciuda problemelor din ultima parte a anului trecut, organizatorii au reusit sa gaseasca solutii iar in acest moment se poate spune ca vom avea parte de o adevarata sarbatoare a sporturilor de iarna.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.