Fotbalul, subordonat deciziei guvernamentale : fără spectatori la meciuri; FCSB – Craiova,...

Fotbalul, subordonat deciziei guvernamentale : fără spectatori la meciuri; FCSB – Craiova, duminică seara, cu tribunele goale!

0 90

Liga Profesionistă de Fotbal s-a reunit de urgență, într-o ședință extraordinară, pentru a discuta cum se vor aplica măsurile decise de Guvern, legat de interzicerea manifestărilor la care participă peste o mie de persoane. Oficialii fotbalului românesc vor analiza noile prevederi legale și ar putea să decidă desfășurarea meciurilor fără spectatori. În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, Federația Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competițiile pe care le organizează. De asemenea, pentru partida România U21 – Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată”, se arată într-un comunicat emis de FRF.

Meciul din etapa a doua din play-off, dintre FCSB și Craiova, din această seară de la ora 20:30 se va juca fără spectatori din cauza acestei decizii a Guvernului.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.