Fotbalul romanesc mai sarac: Doua echipe din Liga II s-au desfiintat

Fotbalul romanesc mai sarac: Doua echipe din Liga II s-au desfiintat

0 202
Criza financiara "musca" fara mila din toti dar mai ales din sportul romanesc si mai cu seama din echipele de fotbal din Liga a II-a. Astfel seria B2 din liga secunda se micsoreaza pe zi ce trece iar afectate sunt echipele din Ardeal care se retrag sau se desfiinteaza una cate una. Daca Vointa Sibiu a decis sa renunte la lupta in urma cu cateva zile, unei alte echipe cu traditie, i-a venit randul sa ia o decizie destul de grea si anume sa nu se mai prezinte la meciuri incepand de sambata.
Ultima victima a crizei financiare este Unirea Alba Iulia!  Ardelenii au hotarat sa nu se mai prezinte la meciul de sambata, cu FC Olt, din cauza lipsei fondurilor. 
”S-a hotarat sa se inchidă portile definitiv si irevoocabil. Nu mai sunt bani de arbitri, nu mai sunt bani de salarii. Jucatorii vor deveni toti liberi de contract. Nu mai este cale de intors. FC Unirea se va desfiinta pentru ca nu vedem solutii de rezolvare in timp a situatiei cu care ne confruntam”, a declarat Marian Sarmes, presedintele Consiliului de Administratie, pentru ziarul "Unirea".
In urma cu doar cateva zile, o alta fosta divizionara "A", Vointa Sibiu, s-a retras din competitie.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.