Fotbalul naste multe pasiuni

Fotbalul naste multe pasiuni

0 105

Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a afirmat intr-o emisiune tv, ca este optimist cu privire la negocierile ce vor urma pentru televizarile Ligii I, sezonul 2011.
„Ma gandesc ca aceasta suma s-ar putea dubla. Licitatia propriu-zisa va avea loc in martie si iii asteptam pe toti cei interesati. Totul va fi deschis, la vedere, vor fi caiete de sarcini. Cine plateste mai mult, va transmite campionatul intern. Fotbalul este in continuare foarte urmarit la noi in tara, naste multe pasiuni. Vom avea o marire de cel putin zece la suta pentru drepturile tv, ascultati ce va spun”, a declarat Dumitru Dragomir.
Timisoara, Otelul, Vaslui si Steaua, in aceasta ordine sunt, in viziunea presedintelui Ligii, favoritele ca castigarea titlului. „Dupa parerea mea, la capitolul fizic s-a mai umblat in ultima perioada, suntem mult mai bine. Din punctul meu de vedere, psihicul este cel care ne trage rau de tot in jos. Aici este problema fotbalului romanesc”, a precizat Dragomir, incercand sa gaseasca explicatia caderilor pe final ale echipelor noastre.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.