Fotbalul brașovean, primul pas pe drumul revenirii în elită : ACS „SR”...

Fotbalul brașovean, primul pas pe drumul revenirii în elită : ACS „SR” Municipal Brașov a promovat în Liga a treia de fotbal!

0 187

Fotbalul brașovean scoate capul în lumea ceva mai bună : ACS „SR” Municipal Brașov, câștigătoarea Ligii a patra, Brașov, a câștigat barajul de promovare în Liga a treia, după 3-0, la general, cu Nemere Ghelința, campioana județului Covasna! În meciul retur, disputat sâmbătă seara la Ghelința, echipa brașoveană a învins cu 2-0 (1-0), prin golurile înscrise de H. Popa (min. 15) și A. Damian (min. 55, din penalty). Echipa brașoveană a dominat clar disputa și a învins la un scor mai clar decât o făcuse în meciul tur al barajului de promovare, disputat în urmă cu o săptămână pe stadionul Tineretului (1-0). Este primul pas al noii echipe a Brașovului, pe drumul revenirii în elita fotbalului românesc, echipa și suporterii ei dorind ca să fie continuatoarea formației fanion, FC Brașov!
ACS „SR” Municipal Brașov : Mutu – Rusu (Voicu), Poverlovici, D. Damian, Răduțoiu – Țuțu (E. Popa), Fl. Stângă, Cocan (Toader) – H. Popa, A. Damian, Vârlan (Căpățână).

Promovarea a venit! Ce urmează?

Cu scorul general de 3-0, echipa brașoveană va avea dreptul să joace în ediția viitoare a Ligii a treia, ale cărei întreceri vor debuta în 25 august. Rămâne totuși de văzut dacă echipa va avea asigurată finanțarea, pentru că s-au vehiculat multe păreri și ipoteze, vis a vis de această perspectivă și de disponibilitatea actualului finanțator, omul de afaceri Simon Maurer de a susține, în continuare echipa…
După obținerea promovării, jucătorii vor intra în vacanță, însă nu același lucru s-ar putea spune despre oamenii din stafful de conducere, care vor avea o perioadă agitată, legată de identificarea posibilităților legate de continuarea proiectului, început vara trecută.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.