Fotbalistul Ganea îl critică pe Iohannis

Fotbalistul Ganea îl critică pe Iohannis

0 64

Fostul fotbalist și tricolor pe vremea când mai exista fotbal decent în această țară, Ionel Ganea a avut o reacţie vehementă legată de pandemia de coronavirus şi de modul cum acţionează oficialităţile din România, criticându-i pe preşedintele Klaus Iohannis dar li pe Raed Arafat (secretar de stat în Ministerul de Interne) .

„Domnule Raed Arafat, vreau să vă văd pe teren, vreau să văd soluţii. Vreau echipamente şi medicamente. E lipsă de cadre medicale, de cadre MAI. Aici stăm foarte prost. Domnule preşedinte, vreau să daţi drumul la economie, la fabrici. Să nu mai ţineţi cont de europenii ăştia nenorociţi care ne-au terminat şi acum nu ne mai cunosc. Uniunea Europeană se va destrăma. Noi, românii, am ieşit cei mai şifonaţi. Noi ar trebui să primim mai multe drepturi. Ar trebui să deschidem minele. La alţii de ce se pot exploata minele, iar la noi nu? Acum e stare de urgenţă şi nu e normal ca primarul de la Făgăraş să facă angajări la Primărie în detrimentul voluntarilor din spitale. Şi e valabil pentru toţi cei din ţară. Trebuie convocaţi primarii, prefecţii şi cei din Consiliile Judeţene şi trebuie dat drumul la treabă. E părerea mea. Să li se spună primarilor «Vă dăm nişte bani şi hai să dăm drumul la treabă». Trebuie făcut ceva la comun”, a declarat Ionel Ganea la Pro X.

Făgărăşeanul se află acasă, în satul Gura Văii, în această perioadă de izolare socială şi a avut critici şi l-a adresa lui Gheorghe Hagi, patronul lui FC Viitorul, pe care l-a acuzat că nu l-ar fi lăsat pe fiul său, George, să plece din Constanţa în această perioadă. Situaţia a fost apoi lămurită de conducerea clubului de pe litoral şi de către George Ganea însuşi.
Acesta din urmă a spus că tatăl său nu are dreptate şi că a înţeles greşit situaţia, iar decizia de a rămâne în oraşul de la malul Mării Negre i-a aparţinut în totalitate.
Nimeni nu l-a oprit pe George Ganea să plece acasă. Singura obligaţie pe care o avea era de a anunţa un reprezentant al clubului. „Cum au fost şi alţi jucători care au anunţat la club, putea să plece şi el cu obligativitatea de a anunţa un reprezentant al clubului. O responsabilitate care mi se pare de bun simţ”, a punctat şi Gică Popescu, preşedintele Viitorului.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.