Fotbalistii vor plati taxe si impozite

Fotbalistii vor plati taxe si impozite

0 197

Reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal (FRF), au solicitat Guvernului ca Legea educatiei fizice si sportului sa fie modificata, astfel incat meseria de fotbalist sa fie inclusa in categoria profesiilor liberale, ca prestator de servicii, iar fotbalistii sa poata fi platiti ca persoane fizice autorizate.
Solicitarea a fost adresata marti lui Dan Lazar, consilier al primului-ministru, de catre o delegatie condusa de presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, din care au mai facut parte presedintii cluburilor Otelul Galati, Dinamo Bucuresti si Universitatea Cluj.
„Meseria de fotbalist trebuie trecuta ca o meserie de sportiv licentiat, sa functioneze si sportivul cum functioneaza si avocatul, ca prestator de servicii. Practic, transformarea sportivilor in persoane fizice autorizate, asta este solutia finala. Ca orice cetatean al tarii, fotbalistul trebuie sa plateasca anumite dari catre stat. Oriunde in lumea asta, fiecare incasator de venituri plateste taxe”, a declarat, in urma discutiilor, presedintele clubului Otelul Galati, Marius Stan.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.