Fotbalisti implicati in furturi de masini de lux

Fotbalisti implicati in furturi de masini de lux

0 101

Cristi Munteanu fostul portar al echipei Dinamo Bucuresti, si un alt fotbalist sunt audiati la Politia Capitalei, in cazul furturilor unor masini de lux.

Surse judiciare au declarat ca procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucuresti au emis mandate de aducere pe numele lui Cristi Munteanu, fost portar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, si pe numele unui alt fotbalist, in dosarul de furturi auto de lux, in care marti dimineata au avut loc opt perchezitii domiciliare.

Potrivit surselor citate, cei doi sportivi ar fi cumparat masini furate de la membrii gruparii vizate de anchetatorii bucuresteni.

Aceleasi surse arata ca fotbalisti nu au deocamdata nicio calitate procesuala, in sensul ca nu s-a stabilit inca daca vor si pusi sub invinuire sau daca vor ramane martori in dosar.

Anchetatorii verifica daca sportivii aveau cunostinta la momentul cumpararii autoturismelor ca acestea provin ca urmare a unei infractiuni, respectiv cea de furt. Daca se va dovedi ca acestia stiau la momentul achizitionarii ca masinile erau furate, ei risca sa fie pusi sub invinuire, daca nu aveau cunostinta despre furturi, ei vor ramane martori in dosar.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.