Fotbaliştii Coronei Brașov au câştigat la Târgu Secuiesc și termină neînvinși prima...

Fotbaliştii Coronei Brașov au câştigat la Târgu Secuiesc și termină neînvinși prima parte a campionatului Ligii a treia

0 113

Fotbaliştii Coronei Brașov au terminat meciurile oficiale din acest an, cu încă o victorie, obţinută de această dată, în deplasare, cu ACS KSE Târgu Secuiesc (3-1), astfel încât încheie turul pe prima poziţie.

Golurile Coronei au fost marcate de Alin Damian (min.16), Postolică (autogol, nim,48) şi Cristescu (min. 66), în vreme ce pentru gazde a înscris Zsombori (min. 9).

La finalul partidei, antrenorul Coronei Brașov, Călin Moldovan a declarat că este bucuros că echipa a reuşit să câştige şi la Târgu Secuiesc şi să termine prima parte a campionatului neînvinsă: “Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm şi acest joc şi îi felicit pe băieţi pentru felul în care au abordat acest meci. Chiar dacă am fost conduşi cu 1-0 printr-o execuţie senzaţională de la 25 de metri, am reuşit să controlăm acest joc, am avut mai multe ocazii de a marca şi nu ne-am făcut probleme că nu putem să ieşim de pe teren învingători. Desigur, suntem mulţumiţi pentru victorie, dar şi bucuroşi că am terminat această prima parte de campionat pe prima poziţie. Este reconfortant să ştim că nu am pierdut niciun joc în toată această perioadă şi le mulţumesc băieţilor că au înţeles că trebuie să abordăm cu seriozitate fiecare joc, ceea ce au şi făcut. Au avut un parcurs bun şi merită felicitările noastre”.

În meciul de la Târgu Secuiesc, pentru Corona au jucat: Mutu – Burlacu (46 Roşu), Tălmaciu, Cîrstian, Dumbravă – Drăgoi, Leonte, Alupoaie (85 Nicolau), Lingurar (80 Toader) – Cristescu (70 Voicu), Damian (80 Nechita)

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.