Fotbal : Revelația ediției trecute a campionatului, Sepsi Sf. Gheorghe, și-a reluat...

Fotbal : Revelația ediției trecute a campionatului, Sepsi Sf. Gheorghe, și-a reluat pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii I

0 173

Sepsi OSK a început pregătirile pentru viitorul sezon competițional 2018/2019. Lotul echipei, care a încheiat pe locul 9 primul sezon în Liga 1, a suferit mai multe modificări în ultima perioadă în vederea consolidării locului în prima ligă.
Jucătorii au reluat pregătirile sub comanda antrenorului principal Eugen Neagoe, care şi-a prelungit contractul cu clubul de fotbal Sepsi OSK pentru încă două sezoane. În staful tehnic al echipei s-a operat o singură modificare, l-am cooptat pe Florentin Rădulescu, îi urăm bun venit noului antrenor de portari al Sepsi OSK!
Au părăsit echipa jucătorii Albert Dalmau, Benjamin Kuku, Filipe Oliveira, Alejandro Gorrin, Nick Ross, Milovan Petrovikj, Sebastian Ghinga și Constantin Dima, respectiv portarul Marko Jovanovski, gruparea noastră le mulţumeşte pentru colaborare şi le urează mult succes în carieră.
Vor evolua și în continuare la Sepsi OSK portarii Niczuly Roland și Fejér Béla, precum și jucătorii Ibrahima Tandia, Jure Obsivac, Daisuke Sato, Ionuț Ursu, Marko Simonovski, Hadnagy Attila, Yasin Hamed, Ousmane Viera și Veress Zsombor.
Clubul covăsnean a ajuns la acorduri cu trei fotbaliști care vor evolua la Sepsi OSK, în noul sezon. Este vorba de internaționalul bulgar Stefan Velev, mijlocașul în vârstă de 29 de ani a venit la Sfântu Gheorghe de la Slavia Sofia. Au mai sosit sub formă de împrumut de la Juventus București și CFR Cluj doi jucători tineri: mijlocașul Stephan Drăghici și atacantul Gabriel Dodoi, cei doi fiind eligibili pentru postul U21. Sepsi este în discuții avansate și cu alți jucători, respectiv cu fostul mijlocaș al Poli Timișoara Gabriel Vașvari și cu fundaşul stânga Florin Ştefan, fost jucător al echipei Juventus București.
Se apropie de Sfântu Gheorghe și fundașul croat în vârstă de 29 de ani, Igor Jovanovic, care a evoluat la FC Lahti (Finlanda), dar și portarul croat în vârstă de 27 de ani al echipei Apollon Smyrnis (Grecia), Ivan Covic. Totodată sunt tratative avansate și cu vedeta Fülöp István, pentru continuarea colaborării.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.