Fotbal, Liga I : CFR Cluj, gură de oxigen, pentru titlu

Fotbal, Liga I : CFR Cluj, gură de oxigen, pentru titlu

0 53

Deși se apropiaseră la 2 puncte de CFR Cluj, jucătorii de la FCSB nu se pot bucura de Paști, pentru că echipa campioană en titre a obținut chiar duminică o victorie importantă la Voluntari, 1-0, cu o reușită venită spre final. În acest fel, clujenii au luat o importantă gură de oxigen ăn lupta pentru titlu și nu pot fi depășiți în clasament de echipa lui Becali, care va juca luni un meci ușor cu Farul, chiar dacă în deplasare…În meciul cu Voluntari, CFR putea deschide scorul încă din primele minute, dacă Deac nu rata un 11 m, la repetiție…Oricum, meciul a curs în favoarea clujenilor, care respiră mai bine, după ce FCSB i-a amenințat poziția. Luni, FCSB va câștiga, pentru că Farul are o datorie, după ce a bîtut trupa lui Becali chiar la București, pentru a intra în play-off. Și uita așa, curge ultima fază a campionatului, cu suspans…dirijat.

Într-o altă partidă, din grupa retrogradare însă, Rapid a învins Sepsi, iar în alta, cu două combatante modeste, parcă de Liga a …cincea, Dinamo a trecut (doar) cu 1-0 de Mediaș. În tot acest timp, UTA a învins Târgoviște și acum au început să tremure și jucătorii de lângă Turnul Chindiei, pe care a tăbărât spectrul barajului. Aceasta, din moment ce Mioveni a câștigat la Clinceni și a rămas acum la o distanță, cel puțin pentru moment liniștitoare de Târgoviște. Etapa viitoare, Târgoviște joacă acasă cu Rapid, un meci deloc facil, iar Dinamo acasă cu Clinceni, într-o partidă care se anunță plictisitoare…

Vom mai afla și ce face Universitatea Craiova, care va evolua în Trivale, cu FC Argeș și dacă mai e viabil gândul pentru locul 2 în acest campionat!

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.