Fotbal, Liga a treia : SR Brașov, victorie la limită în fața...

Fotbal, Liga a treia : SR Brașov, victorie la limită în fața Kids Tâmpa Brașov

0 44

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 1-0 (1-0), partida din deplasare cu SR Brașov, care a contat pentru etapa a 5-a a seriei 5 din Liga a 3-a. Singurul gol al meciului a fost marcat de Șerban în minutul 39.

Sunt mândru de grupul nostru, de aceşti băieţi care au înţeles că fără sacrificiu nu se poate. Mă bucur că au realizat că au nevoie de victorii, de puncte, de meciuri bune, pentru a creşte. Avem mulţi copii care au talent şi noi trebuie să îi ajutăm. Sunt mândru că sunt alături de ei. Sunt 3 puncte importante care ne ajuta sa urcam în clasament și sa ne apropiem de locurile fruntașe”, a declarat antrenorul echipei SR Brașov, Robert Elek.

Din păcate am pierdut astăzi un joc în din care puteam obține mai mult. Am dominat în prima repriză, am avut trei ocazii clare de gol, dar nu am reușit să înscriem. Ei, au făcut asta la prima lor oportunitate. În partea a doua, adversarul a fragmentat foarte mult jocul și, chiar dacă am avut câteva situații de poartă, nu am putut să marcăm. Asta este, trebuie să mergem mai departe și să încercăm în etapa viitoare să câștigăm”, a declarat unul dintre antrenorii echipei Kida Tâmpa, Ciprian Anghel.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.