Fotbal, Liga a treia: ACS SR Brașov obține trei puncte importante, în...

Fotbal, Liga a treia: ACS SR Brașov obține trei puncte importante, în finalul partidei cu Filiași

0 109

Pe Stadionul „Tineretului”, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii 3 la fotbal, în Seria a 3-a, ACS SR Brașov a învins ACSO Filiași. Partida a stat mult timp sub semnul obsedantului 0-0, deja obișnuit echipei brașovene, însă finalul partidei a adus și golurile, care au parafat un succes al echipei brașovene! Până atunci, fiecare echipă a trecut pe lângă gol, gazdele prin Horia Popa, Stângă și Grigore, oaspeții, prin Mărgărit sau Lupu. Finalul partidei a fost entuziasment pentru brașoveni. În min. 84, Dumbravă a centrat perfect, iar Horina Popa a trimis la fel de bine cu capul în plasă, de la 6m, pentru ca în al treilea minut al prelungirilor, Dragoș Popa să parafeze scorul final : 2-0 pentru ACS SR Brașov, care obține a doua victorie din returul Ligii a treia, seria a treia.

ACS SR : A. Popa – Tălmaciu (Dragoș Popa), Antone (Sandu), Marin, Grigore (Danciu), Dumbravă, Stângă, Răducan, Stoian, Toader, H. Popa.

Astfel, formația antrenată de Florin Stângă a acumulat 39 de puncte și ocupă locul 5.

În Seria a 5-a a Ligii a treia, Olimpic Cetate Râșnov a pierdut pe teren propriu, 0-1, dipsuta cu Odorheiu Secuiesc, iar AFC Hărman, s-a înclinat, tot acasă, scor 1-3, în fața echipei CFR Cluj 2.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.