Fotbal : Kids Tâmpa, egal fără goluri, acasă, cu CSO Plopeni

Fotbal : Kids Tâmpa, egal fără goluri, acasă, cu CSO Plopeni

0 43

ACS Kids Tâmpa Brașov a încheiat la egalitate, 0-0, acasă, cu CSO Plopeni, într-un meci din etapa a 4-a a seriei a 5-a a Ligii a 3-a. Partida a fost dominată de puștii lui Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc, mai ales în partea a doua, dar, din păcate, lipsa de experiență la finalizare și-a spus cuvântul. „Urșii” au arătat ambiție și dorință, însă, deși au avut destule ocazii, au fost nevoiți să se mulțumească doar cu un punct.

A fost un joc de luptă. Este primul rezultat de egalitate fără gol primit din scurta noastră istorie. Pot spune că avem două plusuri la acest meci: atitudinea băieților și rezultatul. Este îmbucurător că nu am luat gol, dar încă suferim în fața porții adverse. CSO Plopeni este o echipă matură, cu jucători cu experiență în fața porții, pe când la noi tinerețea echipei își spune încă cuvântul”, a declarat antrenorul Vasile Tatarciuc (foto).

Celălalt antrenor al „urșilor”, Ciprian Anghel, a declarat: „Din păcate nu am reușit să marcăm, deși am făcut un joc foarte bun. Ne-am creat multe ocazii de gol, dar nu am putut să introducem mingea în poartă. Cel mai important lucru este că nu am luat gol și că am obținut un punct”.

În etapa următoare, programată sâmbătă, 25 septembrie, Kids Tâmpa va avea derby, în deplasare, contra celor de la SR Brașov.

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Andrieș, Mihăilă, Potecu, Enache – Moldovan, Dima – Nechita (min. 60 Spătaru), Dumitraș (min. 87 Moroie), Popa – Kerekes (min. 46 Zota)

Antrenori: Ciprian Anghel, Vasile Tatarciuc

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.