Fotbal : Corona Brașov s-a calificat în finala barajului de promovare în...

Fotbal : Corona Brașov s-a calificat în finala barajului de promovare în liga secundă ; SR Brașov a ieșit din cursă, dezavantată clar și de arbitraj!

0 56

Cele două echipe brașovene, clasate pe primele două locuri în Liga a treia, au susținut sâmbătă returul primei faze a barajului pentru promovarea în liga secundă . După victoria cu 1-0 de la Brașov, Corona Brașov s-a impus și în returul din Oltenia, cu ASCO Filiași, scor 4-0 (0-0). Golurile au fost marcate de Lingurar, Drăgoi, Nicolau și Asztalos, în repriza secundă. Corona Brașov, antrenată de Călin Moldovan, s-a calificat astfel în finala barajului de promovare în Liga a 2-a, unde va întâlni Vedița Colonești, echipă care a eliminat pe ACS SR Brașov.

ACS SR Brașov a ratat calificarea în finala barajului de promovare în Liga a 2-a, după un meci cu rezultat influențat de arbitraj, la Colonești. După 0-1 la Brașov, elevii lui Liviu Nicolae au făcut deplasarea la Colonești puși pe fapte mari, și au început perfect meciul, iar în minutul 6, Marius Savu a reușit să deschidă scorul. De aici au început problemele pentru brașoveni, create de arbitrul de centru, Adrian Ilyeș din București. Centralul a eliminat doi jucători de la ACS SR Brașov, ceea ce a facilitat misiunea gazdelor, care au egalat în minutul 72, astfel că oltenii merg mai departe după 1-0 la Brașov și 1-1 pe teren propriu. ”Ştiam ce ne aşteaptă aici. Ştiam calitatea terenului, ştiam calitatea adversarului, dar şi arbitrajele favorabile gazdelor. Nu din cauza asta am ratat însă calificarea. Am început foarte bine, am făcut exact ceea ce am pregătit. Am reuşit să ţinem mingea în terenul lor în primele 10 minute, să căutăm spaţiul în spatele defensivei adverse. Aşa a venit şi golul. Din păcate, după minutul 15 ne-am retras, le-am dat ocazia să vină cu multe mingi, nu am reuşit să ieşim din jumătatea noastră. Asta ne-a costat. Primul cartonaş galben la Savu este dat foarte uşor. Putea să judece faza cum a făcut la una identică a adversarilor. Sunt mândru de băieţi, au luptat până în ultimul minut. Atât am putut noi să realizăm. Am demonstrat că şi cu bani puţini se pot face lucruri frumoase. Sper că cei care ochi să vadă au văzut. Deciziile sunt la ei”, a declarat, la final, antrenorul Liviu Nicolae.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.