Fotbal : Celta Brașov, în sferturile de finală ale Ligii Elitelor U15

Fotbal : Celta Brașov, în sferturile de finală ale Ligii Elitelor U15

0 183

Federația Română de Fotbal a stabilit componența celor 4 grupe echivalente cu sferturile de finală din cadrul Ligii Elitelor U15. În urma celor 2 faze disputate până acum, cea județeană și cea regională, CELTA Brașov/Colțea 1920 este singura reprezentantă a județului Brașov în această fază a competiției. Formația brașoveană a câștigat seria a 16-a regională cu un parcurs aproape perfect și fără gol primit în meciurile disputate în acest an.

Pentru faza sferturilor de finală, echipa pregătită de Vasile Cătălin Suciu a fost repartizată în grupa a 3-a , alături de FCSB București, ACSCP Rapid Bucrești și LPS Suceava.

,,În primul rând suntem foarte bucuroși că am ajuns până în această fază a competiției unde se întâlnesc primele 16 echipe din țară. Am demonstrat pe teren că merităm să reprezentăm fotbalul brașovean și vom da totul pentru a ne califica mai departe. Este o grupă grea dar interesantă și cu șanse pentru noi, vor fi dispute foarte echilibrate în care detaliile, norocul, inspirația de moment a jucătorilor vor face diferența. Steaua și Rapid nu au nevoie de nicio prezentare, sunt nume sonore ale fotbalului românesc și ne bucurăm să le întâlnim, vom respecta adversarul indiferent de numele lui dar suntem pregătiți să ne autodepășim, să facem cinste și să reprezentăm onorabil clubul nostru și orașul Brașov.Sunt încrezător că vom obține calificarea! ”, a spus Vasile Cătălin Suciu – antrenor Celta BRAȘOV/Colțea 1920 U15

Partidele vor fi găzduite, în perioada 1-5 mai, de Baza Sportiva FCSB și se vor disputa după următorul program:

1 MAI 2019

17:00 – FCSB – ACSCP Rapid București

19:00 – LPS Suceava – CS Colțea 1920 Brașov

3 MAI 2019

10:00 – FCSB – CS Colțea 1920 Brașov

12:00 – ACSCP Rapid București – LPS Suceava

5 MAI 2019

10:00 – FCSB – LPS Suceava

12:00 – ACSCP Rapid București – CS Colțea 1920 Brașov

La finalul jocurilor, primele 2 clasate se vor califica pentru faza semifinalelor.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.