Fostul premier Radu Vasile, internat la Urgenta

Fostul premier Radu Vasile, internat la Urgenta

0 182

Fostul premier Radu Vasile este internat, din data de 30 iulie, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, pentru probleme gastro-intestinale aparute in urma unui tratament cu citostatice, a declarat luni, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, medicul Bogdan Popescu. Radu Vasile a fost diagnosticat, in urma cu mai mult timp, cu cancer la colon, au declarat, luni, apropiati ai familiei.

Purtatorul de cuvant al spitalului a precizat ca nu poate oferi mai multe informatii despre starea fostului premier, din cauza ca acesta a cerut discretie. Bogdan Popescu a mai spus ca pacientul este in curs de echilibrare si ar putea fi externat pana la sfarsitul saptamanii.

Apropiati ai familiei lui Radu Vasile au declarat, pentru Mediafax, ca acesta a fost operat in Israel de cancer la colon, unde a urmat si un tratament cu citostatice. Joi seara i s-a facut rau, acuzand stari de voma, dar si o stare generala foarte proasta, fiind adus pentru reechilibrare la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Dupa ce starea lui Radu Vasile va fi echilibrata, acesta va merge din nou la clinica din Israel pentru continuarea tratamentului, au mai precizat apropiatii familiei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.