Fostul premier Radu Vasile, internat in Israel

Fostul premier Radu Vasile, internat in Israel

0 166

Fostul premier Radu Vasile a fost externat, joi dupa-amiaza, din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. El va continua insa tratamentul intr-o clinica din Israel, unde a fost operat de cancer de colon, au declarat surse apropiate familiei acestuia, citate de Mediafax.
Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, medicul Bogdan Popescu, a confirmat faptul ca Radu Vasile a plecat din unitatea sanitara joi, in jurul orei 16.00, fiind stabilizat, dar nu a putut preciza daca fostul premier va continua tratamentul intr-o clinica din strainatate.
„Pot spune ca a fost externat joi, in jurul orei 16.00. Mai multe amanunte nu am”, a spus Bogdan Popescu.
Apropiati ai familiei lui Radu Vasile au declarat insa ca acesta va continua tratamentul intr-o clinica din Israel.
„Acolo a fost operat, este in evidentele medicilor de acolo, este firesc sa revina pentru continuarea tratamentului. A venit la Spitalul Municipal pentru ca avea ceva probleme”, au precizat sursele citate.
Fostul premier Radu Vasile a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in 30 iulie, pentru probleme gastro-intestinale care au aparut dupa un tratament cu citostatice, el fiind diagnosticat cu cancer la colon in urma cu mai mult timp.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.