Fostul ministru, boss-ul Constantin Niță își lasează cartea ,,Expansiunea turismului românesc”!

Fostul ministru, boss-ul Constantin Niță își lasează cartea ,,Expansiunea turismului românesc”!

1 183

Astăzi, începând cu orele 16.00, la Librăria Șt. O. Iosif, fostul ministru şi lider PSD Braşov, Constantin Niţă își lansează cea mai recentă carte – „Expansiunea turismului românesc”.
Conform wikipedia Niță este născut pe data de 27 noiembrie 1955, în comuna MirosloveștiIași este un politician român, membru al Parlamentului României. Este absolvent al Facultății de Științe Economice din Iași în 1978 și al Facultății de Drept a Universității ieșene în 1983

Niţă a fost între 1986 şi 1990 şef de agenţie la BTT, iar până în1993 a deținut funcția de director al staţiunii Pârâul Rece. După 1993, până în 1997, a fost director general al Sucursalei de reprezentare şi protocol Valea Prahovei.

În 1997 a fost ales ca președinte al PSD Brașov, funcție pa care o va deține până în 12016 când în urma unui coflict lu Liviu Dragnea este forțat să se retragă. Între 2000 și 2016 a fost și parlamentar. Totodată el a fost de două ori ministru, odată ministrul pentru IMM-uri, Comerț și Mediul de Afaceri în Guvernul Emil Boc și ulterior al Energiei.

La data de 15 iunie 2016 Direcția Națională Anticorupție l-a trimis în judecată, sub control judiciar pe cauțiune, pe numitul Constantin Niță, deputat în Parlamentul României, pentru infracțiunea de trafic de influență în anul 2013, când exercita funcția de ministru al Energiei.

El a fost condamnat anul trecut la patru ani de închisoare cu executare doar pentru acuzație de trafic de influență – în occident se numește lobby – și încarcerat în data de 28 iunie 2019 la Penitenciarul Codlea. Pe data de 19 decembrie 2018 este eliberat în baza contestaţiei faţă de constituirea completelor de 5 judecători de la instanţa supremă,

Niţă şi-a început activitatea publicistică în 1999, cu un „Dicţionar în Marketing şi Afaceri”, după care, în 1994 a publicat cartea „Auditul în marketing”. Au urmat în timp lucările Piaţa turistică a României”, „Marketingul industrial” şi „Dicţionar general”.

I.R.

COMENTARII

  1. Alea doua hoteluri de la Cotul Donului au fost „adjudecate”
    inainte , sau dupa scrierea cartilor de…specialitate!?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.