FOSTUL AMBASADOR GITENSTEIN, DA CU TIFLA PRESEDINTELUI JOHANIS !!

FOSTUL AMBASADOR GITENSTEIN, DA CU TIFLA PRESEDINTELUI JOHANIS !!

1 430
Președintele Klaus Iohannis a fost umilit la o întâlnire oficiala de la New York cu oameni de afaceri americani, de către un marlan care face afaceri pe bani multi la Bucuresti: fostul ambasador american Mark H. Gitenstein. Momentul a fost consemnat pe înregistrarea pe youtube publicată chiar de Administrația Prezidențială.
Este vorba de o întâlnire oficiala pe care  Klaus Iohannis a avut-o în metropola americană cu investitori de pe Wall Street.
La intrarea în clădirea unde avea loc întâlnirea, primul personaj care i-a fost prezentat,probabil ca pe un gest de prietnie , președintelui României a fost un individ, altfel compromis in Capitala: fostul ambasador american la București, Mark H. Gitenstein,un tupeist fara margini ai carui parinti s-au bucurat de ospitalitatea deplina a poporului roman,pe vremea refugiului familiei sale in nordul moldovei, din cauza persecutiilor evreesti,din Rusia!
Acesta,impins de Basescu in fruntea acaparatorului Fond Proprietatea, una din marile tunuri post-revolutionare, stătea acum provocator, cu mâinile în buzunare și a catadicsit să îi întindă o mână șefului statului român, dar pe cealealtă a ținut-o în buzunar. După ce l-a salutat pe Iohannis, și acesta a rămas lângă el, Gitenstein și-a băgat, din nou, ambele mâini în buzunarele de la pantaloni.De regula,acest gest o fac fostii onanisti viciosi, care nu-si pot controlareflexele.
În limbaj diplomatic insa, gestul ambasadorului Gitenstein este o jignire față de un interlocutor anume, cu atât mai mult față de președintele unei țări unde a fost ambasador și unde  jenant,ti-ai mai si aranjat  afaceri banoase în acest moment.ASTRA ASIG
Având cat de cat o pregătire diplomatică gestul lui Gitenstein este apreciat intre diplomati cu atât mai grav deoarece a fost evident că a dorit să transmită un mesaj… de dispret superior pentru te miri ce „nereusita” in faceri la Bucuresti! Specialiști în protocolul diplomatic au explicat pentru Flux 24 că un astfel de gest înseamnă daca nu o lipsa vadita de educatie, atunci  o vadita desconsiderare, de fapt o umilire a șefului statului român.
„Nu cred că ambasadorul Gitenstein nu a cunoscut semnificația gesturilor sale”,
a spus un fost membru al protocolului prezidențial românesc.Este un limbaj al corpului pe care diplomații sunt învățați să îl transmită. Un mesaj non verbal: respect, indiferență sau dispreț, a continuat specialistul în protocol.

Mark H. Gitenstein a fost numit ambasador al Statelor Unite ale Americii în România din 2009 până în data de 14 decembrie 2012 ca rasplata pentru ajutorul acordat presedintelui Obama in prima campanie electorala!După ce şi-a încheiat misiunea de ambasador, Mark Gitenstein a revenit în România cu afaceri…tzintite! Firma sa de avocatură a avut contracte de consultanţă cu Astra Asigurări, compania excrocului Adamescu pentru care ASF a instituit administrare specială.
Gitenstein,prietenul de smecherii al fosrului presedinte  a fost pus de acesta membru în Comitetul Reprezentanților Fondului Proprietatea cu mandat până în 30 septembrie 2016. Cel mai mare Fond de investitii cu active romanesti, o excrocherie  prin care s-au sifonat sute de milioane euro prin asa-zisele „despagubiri” ale fostilor proprietari!!

COMENTARII

  1. Fondul asta de super-bisnitzari, va fi probabil marea afacere a a actiunii „Privaizarea”
    dica furtul organizat al economiei nationale! S-au furat „partial”cele mai rentabile
    active ale economiei mondiale!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.