Fosti demnitari, in strada

Fosti demnitari, in strada

0 74


Urmare a ordinului emis de Secretarul General al Guvernului, Ilie Bolojan, potrivit caruia chiariasii RAPPS trebuie sa paraseasca locuintele dupa incetarea mandatului, mai multi fosti demnitari sunt nevoiti sa isi paraseasca locuintele.


Sunt somati sa elibereze spatiile de locuit fostul premier Petre Roman, fostul consilier prezidential Dan Iosif, fostii ministri Alexandru F?rcas si Georgiu Ging?ras, ex-procurorul general Tanase Joita si fostul demnitar comunist, Paul Niculescu Mizil, ambasadorul Romaniei in Belgia, Ion Jinga, dar si nume precum regizorul Cristian Hadji-Culea sau procurorul Ciprian Nastasiu


Printre cei care trebuie sa paraseasca imobilele RAPPS se numara si fost presedinte al tarii, Ion Iliescu, care care trebuie s? elibereze cabinetul senatorial din strada Atena.


Neconformarea la evacuare va atrage dupa sine aplicarea de chirii la nivelul pietii pentru imobilele ocupate, chirii care acum sunt destul de mici in raport cu ceea ce se practica pentru imobile similare.


Unii dintre cei vizati au contestat ordinul de evacuare sau incearca sa se preleveze de imbunatatiri aduse imobilelor pentru a cere bani ori chiar pentru a incerca ocuparea pe mai departe ori chiar achizitionarea la preturi sub cele de piata pentru imobilele in cauza.


Potrivit Antenei3, fostul consilier prezidential Dan Iosif ameninta ca daca va fi obligat sa plece din actuala locuinta, o va dinamita.


Nici la nivel inalt astfel de probleme nu se rezolva usor. Iar cei care nu au fost prevazatori sa isi cumpere o locuinta proprie, risca sa ramana in strada.


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.