Fosta glorie a fotbalului brasovean ia in colimator echipa de sub Tampa

Fosta glorie a fotbalului brasovean ia in colimator echipa de sub Tampa

0 144

Ioan Mandoca unul dintre gloriile formatiei FC Brasov din anii 80-90, a afirmat ca actuala echipa a „stegarilor”, este una dintre cele mai slabe pe care le-a avut Brasovul din ultimii 20 de ani.
In opinia lui Nelutu gruparea de sub Tampa are doar 5-6 jucatori de fotbal, in timp ce restul sunt „prieteni cu fotbalistii”.

„Cred ca este lotul cel mai slab din ultimii 20 de ani. Doar 5-6 jucatori sunt fotbaliÈ™ti de valoare: Buga, Cristescu, Chipciu, Hadnagy, Viveiros si portarul Felgueiras. Restul sunt prieteni cu fotbalistii. De mult timp Brasovul n-a avut o asa echipa subtire”, a afirmat Ioan Mandoca.

Fostul jucator brasovean il ia in colimator si pe actualul antrenor al formatiei de sub Tampa, Marius Sumudica, despre care spune ca nu ar trebui sa faca afirmatii dure la adresa jucatorilor si ca macar ar fi trebuit sa astepte pana in iarna.
„Sumudica a fost fotbalist si are ochi. El spune adevarul. Numai sa nu se intoarca impotriva lui. Cred ca ar trebui sa fie mai ponderat in declaratii, cel putin pana-n iarna. Acum, dupa ce i-a facut grasi sau lipsiti de valoare, e greu ca jucatorii sa mai joace cu tragere de inima. Cum sa mai fie ei concentrati, cand au in cap gandul ca ar putea fi dati afara in iarna? Și daca nu apar rezultatele, s-ar putea ca Sumudica sa fie primul care va plati cu…postul”, a concluzionat Mandoca.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.