Fost candidat la presedintie retinut de politie

Fost candidat la presedintie retinut de politie

0 56

Romania este tara tuturor posibilitatilor. Bune sau rele, toate aceste posibilitati nu fac decat sa aduca o imagine rea in UE tarii noastre. Romania este tara unde prim-ministrii se schimba la foc automat, dupa bunul plac al unei clase politice de o moralitate indoielnica, tara unde legile se schimba aiurea dupa aceleasi reguli si unde orice “neica Nimeni” poate candida la presedintie.

Un personaj aparte al clasie politice romanesti, si nu numai, este Nati Meir. Individul, om cu origini israeliene, a fost de-a lungul timpului om de afaceri, patron de echipa de fotbal, aparator al drepturilor omului si politician. La toate acestea, ar fi binemeritat prefixul “pseudo”. Un astfel de personaj este exact ceea ce romanii merita pentru “dorinta” cu care doreste sa iasa din mocirla. Concret, Nati Meir a fost retinut de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti pentru inselarea unor persoane in timpul pre-campaniei pentru alegeri. In fapt este vorba despre faptul ca policianul (cu “pseudo-ul de rigoare”) a fost prins in flagrant delict, in sediul sau de campanie, cand oferea bancnote de 500 de euro inscriptionate „specimen”. Si cum Romania este tara manelelor alaturi de regele minciunilor (Meir) a fost retinut si impresarul lui Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Copilul Minune sau regele manelelor. Acesta trebuia sa primeasca 120.000 de euro de la Nati Meir conform unor surse judiciare.

Astfel, potrivit procedurii, competenta pentru retinere in cazuri de inselaciune revine Politiei, care a solicitat, numar unic de inregistrare a dosarului lui Nati Meir, care va fi dus astazi cu propunere de arestare, la Parchetul Tribunalului Bucuresti. Deci, romani, inainte de vot, ganditi-va ca astfel de personaje ajung sa candideze. Noroc ca nu au bani sa intre in campania propriu-zisa, caci altfel ar irosi hartie pentru scrutin.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.