Forta Civica si PNTCD intre Alianta de centru dreapta sau Pol de...

Forta Civica si PNTCD intre Alianta de centru dreapta sau Pol de dreapta

0 89
Doua din formatiunile ce au gravitat in jurul PDL la ultimele alegeri generale continua sa-si caute drumul cu o busola oferita cu generozitate de catre specialistii "cazati" la Cotroceni sub o atenta coordonare a lui Traian Basescu. Forta Civica si PNTCD, "lucreaza" la o varianta de rezerva in cazul unor "disfunctionalitati" la Congresul PDL, unde curentul antibasescu este tot mai vizibil, multi dintre portocalii avand curajul sa se opuna pe fata acestuia.
Partidul lui Mihai Razvan Ungureanu si PNCTD anunta, vineri printr-un comunicat de presa initierea unei aliante al carei scop este sa puna bazele principalului pol de dreapta din Romania.
"Presedintii celor doua partide Mihai-Razvan Ungureanu (FC) si Aurelian Pavelescu (PNTCD) vor supune votului forurilor de conducere ale celor doua formatiuni formarea constituirea unei aliante politice, avand in comun un set de principii si valori reprezentative pentru o miscare autentica de centru dreapta", se arata in comunicatul de presa.
Forurile de conducere ale celor doua partide de vor reuni in cursul zilei de sambata, 16 martie, incepand cu ora 11:00, la Palatul Parlamentului. Dupa votul privind formarea aliantei va urma o ceremonie comuna, in cadrul careia se va semna protocolul care sta la baza noii constructii politice.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.