Forta Civica Brasov critica restructurarea ministeriala

Forta Civica Brasov critica restructurarea ministeriala

0 102
Civicii brasoveni spun ca reducerea personalului este doar o falsa impresie, iar diminuarile practicate intr-un minister sunt contrazise de cresterea numarului de angajati in altul. Reducerea bugetului MAI cu aproape 4 procente se va rasfrange asupra securitatii si linistii publice in Romania, cred cei de la Forta Civica.
Multiplicarea cheltuielilor cu personalul din fiecare minister din pricina cresterilor salariale si a numarului de bugetari ii face pe reprezentantii Fortei Civice Brasov sa prevada rectificari ale bugetului la jumatatea lui 2013. Reducerea personalului este o falsa impresie, cred politicienii brasoveni, atata timp cat diminuarile practicate intr-un minister sunt contrazise de cresterea numarului de angajati in alt minister, spune Costel Ciprian, vicepresedinte filialei brasovene a Fortei Civice Brasov.
Securitatea si linistea publica vor avea cel mai mult de suferit dupa ce reducerea bugetului cu 3,91 de procente va asigura o dotare slaba a Ministerului Administratiei si Internelor, considera Emil Rada, purtatorul de cuvant al partidului. Reprezentantii Fortei Civice Brasov considera ca o buna tehnica de comunicare si autovehicule ieftine sunt suficiente pentru ca angajatii MAI sa-si faca datoria.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.