Fondul Proprietatea nu functioneaza!

Fondul Proprietatea nu functioneaza!

0 100

Abtineti-va sa mai investiti in Romania! Este sfatul pe care-l da strainilor presedintele Uniunii Internationale a Proprietarilor Imobiliari – Stratos Paradias – venit special in Romania pentru o conferinta dedicata zilei internationale a proprietatii. Daniela Lulache, presedintele Fondului Proprietatea, a fost cea care a incasat toate criticile pentru nereusitele legislative de pana acum din acest domeniu. Conferinta Internationala a Proprietarilor Imobiliari. Peste 200 de romani furiosi ca nu au reusit timp de 19 ani sa-si recupereze casele sau magazinele nationalizate in regimul comunist au facut front comun cu bulgarii, cehii sau grecii care au trecut prin situatii similare.
Dupa trei legi controversate, fostilor proprietari li s-a promis ca vor fi recompensati prin intermediul Fondului Proprietatea. Incoerenta legislativa a nascut situatii incredibile. Si pentru proprietari, si pentru cumparatori.
Ultimele modificari legislative nu le mai garanteaza proprietarilor de drept restituirea caselor, ci doar echivalentul in bani. In aceste conditii, ei ameninta cu procese la CEDO, iar Romania risca sa urce in clasamentul condamnarilor pentru nerespectarea dreptului la proprietate.
Acum, Romania, ocupa locul 3.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.