Foarte pe scurt – evreii evrei și evreii neevrei !

Foarte pe scurt – evreii evrei și evreii neevrei !

0 41

Continuăm seria articolelor despre evrei, etnie care multe decenii la nivel de sute de mii, au locuit și au creat alaturi de alte etnii în liniște și pace cu poporul român. Astăzi trei opinii relativ opuse și …bizare, alături de o nota a unui mare sciitor.

Evrei din și din afara semințiilor
Evreii din China si India antica nu au avut conflicte majore cu evrreii pentru ca evreii erau adevarati, erau semitii originali, care au dus-o si inca o duc bine in Iran, in Pakistan, Maroc si in alte tari arabe.
Dar acestia sunr evreii mizrahim din care s-au desprins si sefarzii, iar khazarii deveniti askennazi sunt de de origine turco-mongoloida si nu au nimic cu Orientul Mijlociu si cu semintiile semite.
Askenazii nu ii trateaza ca pe cetateni adevarati ai Israelului pe sefarzi.
Deci cand vorbim de evrei este bine sa mentionam askenazi sau mizrahim, altfel lucrurile devin confuze la fel ca expresia ultrauzata de antisemitism care nu se poate aplica akenazilor care sunt turco-mongoloizi si nu semiti. (CD)

Evrei buni, adevărați și evrei falși
Cred că evreii se prăpădesc de râs văzând cum creștinii se ciondănesc intre ei despre originea lor, spunând că unii sunt evrei buni, adevărați (sefarzii) iar alții sunt evrei falși, răi (askenazii).
Cine oare a cerut omorârea lui Iisus?
Tot poporul a răspuns şi a zis:
„Sângele Lui asupra noastră şi asupra copiilor noştri”.
Păi, evreii ăia buni, ascendenții sefarziilor!
În realitate, evreii sunt o singură rasă, cu aceleași apucături. Cu un timp în urmă, am văzut pe Discovery un documentar în care se spunea că sefarzii și askenazii au un fond genetic comun. (Adrian)

Oare de ce au acceptat evreii supliciul și chiar moartea
„mulți tineri evrei se arată intrigați de această pasivitate cu care evreii, adică părinții sau bunicii lor, și-au acceptat supliciul și chiar moartea.”
Pornind de la acest fragment: intr-un film documentar in urma cu un an sau doi pe Viasat History despre soarta evreilor scapati cu viata din Holocaust se spunea ca pana la procesul lui Eichman (anii 60) in Israel nu s-a vorbit de Holocaust si de supravietuitorii lui; ca dimpotriva, era deranjanta amintirea faptului ca s-au lasat sacrificati fara rezistenta in lagarele de concentrare.
Si se mai arata viata grea a supravietuitorilor care traiau in Israel, nemultumirea lor ca statul nici azi ( in momentul in care se produsese filmul) nu le asigura un trai decent.
Asta m-a descumpanit oarecum: ca abia dupa procesul Eichman chestiunea Holocaustului a intrat in atentia Israelului si a lumii intregi. (Ciobanu B.)

Nota redacției (I.C.)
Subiectul se mai discută în Israel, tinerii se miră că bunicii lor au suportat holocaustul fără niciun gest de împotrivire. Într-o discuție pe acest subiect un evreu important mi-a spus că dacă prin cercetările mele dau peste vreun document care atestă rezistența evreilor și nesupunerea lor la regimul de detenție voi putea câștiga mulți bani cu acel document! Subiectul este ocolit totuși în discuțiile publice din Israel.
Adevărul despre holocaust este altul decât cel oficial.
Găsiți ceva deosebit pe acest subiect în Protocoalele Kogaionului (autor Ion Coja)

Sursa: IonCoja.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.