FMI sfatuieste si indica

FMI sfatuieste si indica

0 60

Jeffrey Franks, seful delegatiei FMI sosita recent la Bucuresti a insistat ca problemele Romaniei nu pot fi rezolvate de un singur partid, ci de o coalitie de forte. Ideea a fost exprimata dupa intalnirea cu presedintele PSD, Mircea Geoana.
„Am avut o discutie serioasa cu liderii diferitelor partide, si aceasta a fost o parte din acea discutie seriosa, a fost o intalnire foarte productiva si interesanta (cu PSD, n.a.) si vom incerca sa continuam discutiile cu alti lideri politici. Problemele cu care se confrunta Romania nu sunt probleme care pot fi rezolvate de un singur partid politic, trebuie rezolvate de un board, o coalitie de forte care sa se asigure ca Romania are solutii pentru problemele economice curente. Daca acest lucru se rezolva, atunci cred ca perspectivele sunt promitatoare pentru viitor”, a spus Franks.
Intrebat daca in primele luni ale anului viitor Romania va putea obtine transa de la FMI, Franks a precizat ca totul „depinde daca actiunile care trebuie luate, vor fi luate pana atunci si asta vom vedea in zilele urmatoare”.
Dupa cum se sti4e, Mircea Geoana s-a intalnit ieri, alaturi de alti reprezentanti ai PSD, precum Marian Sarbu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Bazac, Iulian Iancu, cu o delegatie a FMI.
Joi, cei de la FMI se intalnisera cu reprezentantii PNL si cu premierul Emil Boc.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.