Florin Stângă, antrenor ACS SR Braşov : ,,Am mare încredere în jucători...

Florin Stângă, antrenor ACS SR Braşov : ,,Am mare încredere în jucători că vor face un meci bun cu Filiaşi”

0 170

În etapa a 9-a din Liga a treia de fotbal, seria a treia, ACS SR Braşov va înfrunta vineri, de la ora 15.00, la Craiova, ACSO Filiaşi. Cele două echipe au acelaşi număr de puncte în clasament, 16. Înaintea acestei partide, au oferit declaraţii antrenorul Florin Stângă şi doi jucători, în cadrul obişnuitei conferinţe de presă.

Florin Stângă, antrenor : „Întîlnim un adversar redutabil, în special, pe terenul lui. Cei de la Filiaşi au experienţă mare la nivelul Ligii a 3-a şi sînt convins că vom avea un meci dificil. Important este ca noi, ca şi grup, să avem o determinare mult mai mare ca ei, dar şi o dorinţă de victorie dusă pînă la extrem. Am mare încredere în jucători, s-au pregătit foarte bine şi am speranţe că vom face un joc bun, pragmatic, care să ne aducă cele trei puncte. Rezultatele mai puţin bune din meciurile de pe teren propriu ne afectează, important este să fim concentraţi în faţa porţii. Avem probleme de lot, astfel că o să-i dau şansă şi lui Toader să joace. Acum i-a venit şi lui rîndul, este un copil de perspectivă, am mare încredere în el şi sînt convins că o va face bine. Chiar i-am spus lui Toader că dacă va juca bine va rămîne titular. Nu mă gîndesc la problemele financiare, ci doar la meciul cu Filiaşi“.

Răzvan Dragomir, jucător convocat şi la lotul U 128 al României : „Ne aşteaptă un meci greu cu Filiaşi, dar eu sper să cîştigăm şi să ne menţinem în lupta pentru promovare. Încă nu am apucat să debutez, ştiam încă din vară că va fi greu să intru titular. Eu am doar 17 ani, este concurenţă mare pe postul de fundaş stînga, dar voi lupta pentru un loc în primul 11. A fost o experienţă plăcută la lotul U18 al României, sper să să mai fiu convocat“.

Horia Popa, jucător care a revenit recent la echipă după câteva luni de întrerupere a activităţii : „Mă bucur că am revenit, am regăsit un grup unit, o familie frumoasă şi doi antrenori foarte buni. Încă nu am ritm de joc, mă pregătesc intens şi cu multă muncă şi ambiţie voi reveni la o formă cît mai bună. În ciuda incertitudinilor de la echipă, sîntem în obiectiv pentru că băieţii au dat dovadă de caracter, iar Stîngă şi Şanta au reuşit să ţină grupul unit. Să nu uităm că Ema Popa şi-a rupt ligamentele pe teren, Burlacu a jucat în meciul cu Unirea Bascov pe un post pe care nu e obişnuit, iar atunci cînd primeşti un penalti care nu a fost, e normal să apară şi frustrarea. Aceşti jucători merită felicitaţi pentru tot ce au făcut pînă acum. În meciul cu Unirea Bascov a fost vorba de neşansă, echipa a jucat bine, dar a venit acel penalty confuz. Sînt convins că acest grup de jucători va continua să lupte, să joace cu sufletul şi că problemele se vor rezolva“.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.