Florin Stângă, antrenor AS,,SR”Brașov : ,,Am fost anunțat că echipa va juca...

Florin Stângă, antrenor AS,,SR”Brașov : ,,Am fost anunțat că echipa va juca în liga secundă și că va veni un alt antrenor !”

0 189

La interviul de la final meciului de la Săcele, antrenorul echipei câștigătoare a Ligii a patra, Brașov, AS ,,SR”, Florin Stîngă, a declarat, cu tristețe, că a fost anunțat că nu mai este antrenorul echipei : ,, Sînt mândru că am fost antrenorul acestei echipe! Am fost anunțat vineri seara, de către Flavius Moldovan (n.r. : directorul sportiv al echipei și reprezentantul patronului Simon Maurer), că echipa va juca în Liga a 2-a și că va veni un alt antrenor. Îmi pare rau că nu se continuă proiectul început vara trecută. Am muncit degeaba un an întreg, dar asta-i situația”. Această declarație se suprapune perfect cu zvonurile vehiculate în ultima vreme cum că echipa de ligă secundă din Snagov va juca, din campionatul viitor, la Brașov și că acest lucru va presupune fuziunea cu echipa AS,,SR”!

Totuși, președintele echipei brașovene, Vasile Dochiţa, prezent la partida de la Săcele, a dezmințit cele afirmate de Florin Stângă : ,,Am început un proiect și vom pegăti acum, cu antrenorul Florin Stângă, barajul pentru promovarea în Liga a treia. Trebuie să cîștigăm barajul și apoi vom vedea ce se întîmplă. Sînt multe zvonuri, dar pînă acum nimic concret. Ce pot să vă spun este că astăzi, compania care finanțează echipa a plătit primele pentru victoria cu Săcele și a asigurat și banii pentru disputarea barajului”.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.