Florin Stângă, antrenor ACS SR Municipal Brașov : ,,Îi simt pe jucători...

Florin Stângă, antrenor ACS SR Municipal Brașov : ,,Îi simt pe jucători apăsaţi, iar în vestiar se discută mai mult de problemele financiare!“

0 172

În cadrul etapei a 7-a din Liga a treia de fotbal, seria a treia, ACS SR Municipal Braşov va juca vineri, de la ora 15.00, la Strejnic, cu liderul surprinzător al seriei, Astra II. În continuare, situația echipei brașovene este incertă, lipsa unei finanțări, afectând pe toată lumea…Antrenorul Florin Stîngă şi jucătorii Daniel Dumbravă şi Raul Toader au oferit declarații, înaintea acestei partide importante.

Întîlnim un adversar care pînă acum nu a pierdut niciun meci. I-au urmărit pe dvd la un meci, au o echipă formată din jucători tineri, talentaţi, nu au nicio presiune, astfel că se bucură de fiecare meci şi joacă fotbal. Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar noi trebuie să fim concentraţi şi determinaţi pentru a obţine cele trei puncte. Venim după două victorii, sper ca moralul şi încrederea jucătorilor să fi crescut, iar de la meci la meci să ne exprimăm cît mai bine. Cred că cei de la Astra II sunt conjuctural pe primul loc, pentru că pînă acum au întîlnit adversari din subsolul clasamentului. În 3-4 etape cred că se va aşeza clasamentul, iar echipele mai valoroase vor fi acolo sus. Este un campionat foarte greu, în care orice se poate întîmpla. Dacă vom avea liniştea şi condiţiile necesare putem face ceva foarte frumos pentru acest club. În continuare suferim din cauza instabilităţii şi tot ceea ce se întîmplă în jurul echipei, îi simt pe jucători că sînt apăsaţi, iar de multe ori în vestiar se discută mai mult de problemele financiare. Rugămintea mea este ca ei să se delimiteze de aceste probleme, pentru că eu sînt convins că, pînă la urmă, lucrurile se vor aşeza. Important este ca noi să dăm totul pînă la final, pentru că în cazul unor paşi greşiţi, degeaba vom avea condiţii şi bani, dacă nu vom mai putea recupera punctele“, a spus Florin Stîngă.

Un meci greu, contra unei echipe care nu are nimic de pierdut, dar eu sînt convins că vom cîştiga cele trei puncte. Vom merge decişi la Strejnic să nu le dăm nicio şansă celor de la Astra. Postul meu de bază e cel de fundaş stînga, dar eu încerc să-mi fac treaba în folosul echipei. Important este să ajut echipa, indiferent pe ce post voi juca. Este adevărat că este o situaţie grea la echipă, nu ştim ce va fi, dar eu sper să nu ne afecteze la ora jocului. Sperăm ca cineva să vină şi să se implice cu adevărat la echipă. E nevoie de sprijinul Primăriei“, a spus Daniel Dumbravă.

Sincer, mă afectează această situaţie de la echipă. Noi ne dorim ca acest club să ajungă în Liga I, sper ca Primăria Braşov şi Consiliul Judeţean să se implice în acest proiect. Mă simt pregătit, doresc să joc mai mult, dar antrenorul va decide acest lucru. Mergem la Strejnic decişi să cîştigăm“, a spus și Raul Toader.

Înaintea acestui meci, ACS SR Braşov ocupă locul 5 cu 12 puncte.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.