Florin Piersic Jr. joaca la Brasov

Florin Piersic Jr. joaca la Brasov

0 112

Florin Piersic jr.si Petre Fumuru vor veni la Brasov in data de 19 martie 2007, pentru a evolua intr-un spectacol de zile mari pe scena Clubului Deane’s, din Bulevardul Republicii (langa Piata Sfatului) din Brasov.


Zile si Nopti impreuna cu Fundatia D’Aya prezinta in Deane’s Irish Pub ministagiunea de luni: „Zaruri si Carti”. Evenimentul va avea loc luni 19 martie 2007 incepand cu orele 19:00 si ii are ca invitati speciali pe: Florin Piersic Jr, Petre Fumuru.


?


„Zaruri si carti”


Piesa de teatru „Zaruri si carti” reda dialogul dintre un patron de local, interpretat de Florin Piersic Junior, si angajatul sau (Petre Fumuru). Hazul si savoarea piesei rezulta din relatia celor doua personaje si din conflictul lor constant. Umorul replicilor ii cucereste pe spectatori inca din primele minute ale piesei.


Petre Fumuru interpreteaza rolul angajatului binevoitor, dar greu de cap, un personaj plin de umor care cucereste prin bunavointa sa exagerata.


Spectacolul „Zaruri si carti” ofera spectatorilor o ora si jumatate de deconectare de la problemele cotidiene, o pauza de stres, in care puteti rade si va puteti simti bine in compania a doi actori de exceptie.


?


Informatii si rezervari la tel.: 0268/411.767 sau la 0744/185.553


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.