Florin Călinescu a îmbătrânit urât, tot hain la suflet și același ticalos…...

Florin Călinescu a îmbătrânit urât, tot hain la suflet și același ticalos… de dreapta!!

3 358

Actorul şi fosta  vedeta de televiziune Florin Călinescu (65 de ani) a reacţionat ca un mitocan politic sadea  la adresa europarlamentarului 
Maria Grapini, care ar fi încercat, vezi Doamne, să „măsluiască”  voturile IMPOTRIVA  Codruţei Kovesi din Comisia LIBE a Parlamentului European. 
Florin Călinescu a comentat „succesul european” al fostei şefe a DNA”(!?!) şi pe desupra, e de părere că ministrul justiţiei Tudorel Toader, pe care îl cataloghează (cine, azi un nimeni!) drept „slugă“, care „ar trebui să dispară“ .De ce „sa dispara„, mă nătintocule? Nu s-o „pricepe” la Legislatia Romaniei?
Tu vorbesti de slugarnicie politica, tocmai tu, care faceai jocurile tandemului Petre Roman-Sârbu? Cand erai tu „pe cai proteviști”, iți bagai mainile in tot felul de mizerii si afaceri urat-mirositoare, de la sport, la jocuri politice si de noroc, ai dus în cap până și  o emisiune de succes ! Intr-o vreme imi stârnai mila da aum vad ca Dumnezeu te-a peepsit pentru cat rau ai facut!! 
Pseudo-vedeta de televiziune, ce să vezi, a „criticat-o” ca ultimul badaran  pe Maria Grapini, despre care afirmă că la capitolul cretinism bate orice record“, în contextul în care europarlamentarul PSD ar fi numărat „greşit“ voturile  pentru Kovesi din comisia LIBE. 
„În cazul în care Codruţa devine procuror european, în mod normal măcar sluga Tudorel ar trebui să dispară. Că Liviulică şi Tăriceanu nu cred că se gândesc la treaba asta. Încă. Iar Grapini la capitolul cretinism bate orice record… Hai, Codruţa, că se poate…“, a fost mesajul lătrăului de televiziune… Ce am auzit, avea o ofertă în locul lui Rares Bogdan, de șef la REALITATEA. Ghinion! Nu le-ai purtat nici alora noroc; caci la capitolul piaza rea, bati orice record… (N. Dirstaru)

COMENTARII

 1. Ce i-o trebui astuia sa se ia de madam Grapini?
  No fi vreo filozoafa ,dar s-a dovedit un bun ROMAN!
  S poate compara cu procuroarea Macovei

 2. Toti actorii si progeniturile lor sant politicieni dar logica lor trece prin CURUL sau SULA partenerului.

  Actorul Calinescu, ca orice actor, are o logica ce trece prin CURUL LUI si SULA Partenerului si este exprimata printr-o gura plina de rahat.

 3. Evident… căCălinescu a calcat rau in strachini,fatza de o femeie,mai ales!
  Dar de ce sa-i raspunzi in acelasi limbaj?
  Mai ales ca bunul D-zeu l-a pedepsit suficient…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.