Florentina Carstea, asistenta de la Maternitatea Giulesti, a fost eliberata!

Florentina Carstea, asistenta de la Maternitatea Giulesti, a fost eliberata!

0 75

Asistenta medicala de la Maternitatea Giulesti, acuzata de moartea a sase bebelusi si ranirea altor cinci, a fost pusa in libertate, transmite Mediafax. Florentina Carstea a fost eliberata in urma deciziei de luni a Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti, care a admis o cerere in acest sens.
Carstea a fost acuzata de ucidere din culpa si de vatamare corporala din culpa, in urma incendiului care a provocat moartea a sase bebelusi si ranirea altor cinci. Ea a facut recurs la Tribunalul Bucuresti, iar instanta a respins contestatia.
Ulterior, asistenta a facut o cerere de eliberare conditionata, iar luni Judecatoria i-a admis solicitarea. Parchetul poate face recurs la decizia Judecatoriei Sectorului 6 in termen de 24 de ore.
Magistratii au hotarat ca Florentina Cirstea sa respecte anumite obligatii, printre care sa nu se deplaseze la Spitalul Clinic de Obstretica si Ginecologie „Prof. dr. Panait Sarbu”; sa nu se apropie de invinuitii Vasile Dima, seful Serviciului tehnic de la Maternitatea Giulesti, si de doctorul Adrian Toma, seful Sectiei Neonatologie de la Maternitatea Giulesti, sau de partile vatamate; sa nu comunice direct sau indirect cu martorii audiati in cauza si sa nu exercite profesia de asistent medical.
In plus, Carstea nu are voie sa paraseasca orasul Bucuresti, trebuie sa se prezinte la instanta de judecata ori de cate ori este chemata, sa nu isi schimbe locuinta indicata in fata instantei fara incuviintarea acesteia.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.