FIUL LUI HITLER ( VII )

FIUL LUI HITLER ( VII )

0 193

FIUL LUI HITLER ( VII )


?


Si iata ce povesteste jurnalistilor aceasta Alice care, ca mai toti, nu era incantata sa aiba in familie? un vlastar de-a lui Hitler:” Nepotul meu este un palavragiu, iar asa-zisul Hitler un sublocotenent.” Insa acest grad nici nu exista in armata germana.


Alice recunoaste ca si-a vazut deseori sora cu un neamt, “ dar acela arata bine, asa ca nu putea fi Hitler “.


Profesorul Maser insa nu se multumi cu aceasta si cu martorii gasiti in Franta si Belgia, ci isi lua la cercetat arhiva sa unicat de3spre Hitler si intervieva supravietuitori din imediata apropiere a lui Hitler. Astfel il descoperi pe valetul de incredere a l lui Hitler, Heinz Linge, care declara pe 12 octombrie 1977 in fata unui notar din Hamburg:


“ Imi aduc perfect de bine aminte de calatoria lui Hitler din 29 mai 1940 la Ardooie si din 26 iunie 1940 la Fournes, unde a trebuit sa-l insotesc. Aceste drumuri le-am consemnat in agenda mea personala, care acuma se afla la Arhiva Nationala din Washington.Citez.Fuehrerul s-a aratat tare emotionat cand a calcat pe locurile unde fusese in Primul Razboi Mondial. S-a intretinut la Ardooie cu fosta sa gazda, Goethals, la intrarea in curtea acestuia. Pe noi, suita, ne lasase in urma, un gest intentionat, asa ca nu stiu despre ce au vorbit. Mai apoi am retinut faptul ca aceste doua vizite il preocupau foarte mult, dar, la inceput, nu am tinut cont de acest lucru. Abia dupa trei saptamani de la vizita din Fournes lucrurile s-au schimbat.


?


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.