Fiul lui Hitler ( VI )

Fiul lui Hitler ( VI )

0 204


Se pare ca Hitler a fost, in timpul Primului Razboi Mondial, chiar si in Seboncourt, locul de unde venise Charlotte Lobjoie si unde locuiau parintii ei, macelarul cu nevasta sa.


Nu numai Charlotte i-a povestit fiului ei ca batranul macelar l-a cunoscut personal pe Hitler – si nevasta macelarului Gombert din Fournes, la care Hitler fusese vremelnic incartiruit, isi amintea ca soldatul neamt se cunostea bine cu tatal Charlottei.


Se intalneau uneori “ la noi in Fournes “, unde batranul Lobjoie venea in calitate de casap, la macelaria Gombert din Rue de Faidherbe.


Deasemenea mai exista o schita de a lui Hitler din mai 1916, intitulata de el ?“ Peisaj din Fournes “, din care se poate recunoaste ca fusese in casa iubitei sale din Seboncourt. Caci schita arata o priveliste vazuta, fara dubii, din casa lui Lobejoie.


Iubita lui Hitler a avut o sora, pe numele ei Alice, in varsta, atuncea, de 14 ani. In timpul cercetarilor profesorului Maser avea 74 de ani si, la fel ca multe alte rude, vorbea cam neplacut despre nepotul Jean Loret.


( va urma )


( traducere si adaptare dupa “ Bunte “ )


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.