Fiul lui Dragnea a dobândit prin leasing un BMW M760Li, cea mai...

Fiul lui Dragnea a dobândit prin leasing un BMW M760Li, cea mai scumpă variantă a lui Seria 7.

0 124

Potrivit documentelor obținute de Newsweek România, acest vehicul are seria de șasiu WBA7H61070G987807. În baza acestor date, Auto Bild România a cercetat mai departe pentru a obține informații suplimentare despre vehiculul condus de fiul lui Dragnea. Seria de șasiu arată că vehiculul a fost construit în data de 28 septembrie 2017.

Culoarea aleasă de Valentin Ștefan Dragnea este ‘Carbonschwarz Metallic’, adică ‘negru carbon’ și are codul 416 în sistemul intern de la BMW. Interiorul este nuanța ‘Bej cașmir’. Plafonul este îmbrăcat în Alcantara, iar ornamentele de la bord sunt negre, cu finisajul piano black.
Alte dotări opționale includ pachetul aerodinamic M, spoiler spate M, volan M îmbrăcat în piele, pachetul M Driver, hot spot Wi-Fi, sistem audio Bowers&Wilkins, conexiune la internet, sistem de comenzi prin gesturi pentru unitatea multimedia, sistem Night Vision cu recunoaștere a pietonilor, head-up display, faruri cu Laser, sistem de camere video 360 cu funcția ‘Surround View’, direcție integrală, plafon panoramic, scaune confort cu funcție de memorie, climatizare automată pe patru zone, asistent fază lungă și funcția executive lounge.

image.png

Pe piața din România, un BMW Seria 7 în varianta M760Li are un preț de listă de 178.976 euro cu TVA inclus. Limuzina bavareză are un motor V12 biturbo de 6.592 de centimetri cubi, care dezvoltă 610 CP la 5.500 rpm și 800 Nm de la 1.550 rpm. Mașina are o lungime de 5.23 metri și o masă de 2.070 kilograme, dar asta nu o oprește să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde și să atingă o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

Cuplul generos este distribuit de cutia de viteze automată cu opt trepte și de sistemul de tracțiune integrală xDrive celor patru roți. Pentru o sumă mai mică cu 10.000 de euro, fiul lui Dragnea ar fi putut să cumpere un Mercedes-Benz Clasa S facelift în varianta S63 AMG. Acesta dezvoltă 612 CP, are o cutie de viteze automată cu nouă trepte, tracțiune integrală, iar caroseria sa este tot cu ampatament mărit, cum este și cazul lui M760Li în comparație cu varianta standard a lui Seria 7.

Datele arată și că modelul a venit inițial pe piață în Olanda, având unitatea multimedia și manualul utilizatorului în această limbă. Desigur, limba unității multimedia poate fi schimbată.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.