Fiti salvatori din pasiune!

Fiti salvatori din pasiune!

Brasovenii sunt invitati sa-si testeze limitele intr-o provocare inedita: sa ia parte la misiuni de interventie, sa invete notiuni de baza in acordarea primului ajutor calificat, sa se implice in actiuni umanitare - cu alte cuvinte sa fie salvatori voluntari ai ISU „Tara Barsei". Inscrierile se fac pana in 17 iunie

Brasovenii sunt invitati sa-si testeze limitele intr-o provocare inedita: sa ia parte la misiuni de interventie, sa invete notiuni de baza in acordarea primului ajutor calificat, sa se implice in actiuni umanitare – cu alte cuvinte sa fie salvatori voluntari ai ISU „Tara Barsei”. Inscrierile se fac pana in 17 iunie.
Proiectul intitulat „Salvator din pasiune” se deruleaza pana in 29 iulie timp in care angajatii ISU vor recruta si inscrie candidatii, vor analiza dosarele si vor incheia contractele de voluntariat.
Brasovenii, in special tinerii, saluta ideea pompierilor si spun ca orice act de voluntariat, cu atat mai mult cel prin care ajuta la salvarea unor vieti, este de apreciat
Cei care vor sa ajunga voluntari la ISU trebuie sa depuna un dosar care sa contina: cererea de inscriere, certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au varsta de peste 18 ani), copie dupa actul de identitate, avizul psihologic, actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau in curs de desfasurare, adeverinta medicala si acordul parintilor sau tutorelui legal, pentru persoanele care au varsta sub 18 ani. isu voluntar1Detalii suplimentare legate de activitatea de voluntariat pot fi obtinute accesand site-ul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta – www.igsu.ro .

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.