Fitele din Bamboo de Bucuresti s-au mutat in Kasho de Brasov

Fitele din Bamboo de Bucuresti s-au mutat in Kasho de Brasov

0 60

Cum este „de fita” sa mergi la munte, cu atat mai mult iarna, si este si mai „de fita” sa mergi in Poiana Brasov.
Si cum atatea fite pe metru patrat aveau nevoie si de un club pe masura, iata ca a aparut clubul Kasho, de langa gara unde se aduna toate „vedetele” din vestitul club bucurestean Bamboo si multi altii.
Acesta este considerat, la ora actuala, unul dintre cele mai tari cluburi din oras, cu toate ca nu avea oricum vreo concurenta prea mare, deoarece cele cateva cluburi sau discoteci din oras (care pot fi numarate pe degetele de la o mana!) si-au pierdut de mult din stralucire.
Localul, situat la ultimul etaj al unui mall de langa Gara, este plin pana la refuz in fiecare week-end, in conditiile in care capacitatea maxima este de 1700 de locuri. Rezervarile pentru o masa sambata seara se fac cu zile sau chiar saptamani inainte. Aceasta rezervare impune o anumita consumatie pe care cei care ocupa masa respectiva trebuie sa o faca, aceasta fiind o practica obisnuita in cluburile din intreaga tara.
Numarul de persoane care ocupa o masa dicteaza si costul acesteia, la care se aplica o „reducere” pe loc. Astfel, pentru o masa de patru persoane, in loc sa se plateasca 400 de lei, o persoana intra „gratis” si masa costa 300 lei. Mai mult decat atat, cel care se ocupa cu organizarea iesirii in oras, adica cel pe numele caruia se face rezervarea, precum si prietena lui nu platesc intrarea care costa 20 de lei, cu o singura conditie: sa nu intarzie mai mult de ora 00:00 pentru ca, altfel, expira rezervarea.
Desi preturile sunt destul de piperate, daca tinem cont de faptul ca cel mai ieftin cocktail este 20 de lei, Kasho nu duce lipsa de clienti, iar consumatia acestora nu se rezuma doar la unu-doua pahare pe seara.
Pentru ca popularitatea sa a crescut atat de mult in Kasho mixeaza cei mai buni DJ-i din Ibiza, care s-au mutat in Brasov pe perioada iernii.
Si pentru ca „fitele de top” atrag „clienti de top”, vedetele autohtone nu au intarziat sa apara. Fotbalisti celebri de la diferite echipe din tara vin aici frecvent, iar printre „figurile publice” la ora actuala, care au trecut pragul clubului brasovean, se numara: Oana Roman, Monica Columbeanu, Pepe si Oana Zavoranu, Smiley, Puya, Catalin Botezatu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.