Firmele din domeniul hotelier pot învăța să facă turism ca la greci

Firmele din domeniul hotelier pot învăța să facă turism ca la greci

0 147

Proprietarii de hoteluri, manageri și personalul excutiv din lanţuri hoteliere, restaurante și cafenele sunt invitați să participe la Expoziția Internațională pentru industria ospitalității și oportunități de investiții în domeniul turismului

Proprietarii de hoteluri, manageri și personalul excutiv din lanţuri hoteliere, restaurante și cafenele sunt invitați să participe la Expoziția Internațională pentru industria ospitalității și oportunități de investiții în domeniul turismului, care are loc la Atena între 24 și 26 noiembrie 2018.
Grecia se afla pe locul 15 in lume in topul destinatiilor turistice, fiind vizitata anual de aproximativ 15 milioane de turisti.
Și românii care aleg ca destinație de vacanță sunt tot mai mulți de la an la an. În 2016 a avut loc o creștere
importantă de 46% în transportul aerian din România către Grecia.

În total 1 milion de români ajung anual pe litoralul elen în fiecare an.
Firmele care vor să învețe de la sursă cum să faci un turism de calitate se pot înscrie să participe la unul din cele mai importante târguri din domeniu care are loc la ATENA.

Membrii Camerei de Comerț și Industrie Brașov cu activitate în turism și sectoarele conexe pot beneficia gratuit de programul Hosted Buyers oferit de către organizatorul târgului XENIA 2018 privind acoperirea cheltuielilor de transport și cazare pe durata de desfășurare a târgului.

Potrivit datelor oferite de oficiali, companiile grecești au investit în România peste 4 miliarde de euro și își continuă extinderea activității în sectoare cheie precum telecomunității, infrastructură, bancar, industria alimentară și a băuturilor și materiale de construcții.
Principalele produse care ajung pe piața românească din Grecia sunt fructele, măsline, cabluri de cupru, jucării, îngrășăminte și echipamente electrice.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.