Firmele brasovene – promovate in Emiratele Arabe Unite

Firmele brasovene – promovate in Emiratele Arabe Unite

0 194

Presedintele Camerei de Comert si Industrie din Brasov are grija de promovarea firmelor brasovene, motiv pentru care le invita pe acestea sa raspunda propunerii unei companii din Emiratele Arabe Unite. Aceasta din urma a investit pana la 300 000 de euro incercand sa atraga firmele romanesti sa realizeze o expozitie permanenta, 100% romaneasca, la ei in tara.
Oferta a fost lansata vineri si companiilor brasovene care s-au aratat interesate de aceasta modalitate de promovare, mai ales ca firma din EAU s-a angajat ca le va face rost de contracte in Orientul Mijlociu, in schimbul unui comision modic din vanzari, astfel incat la randul sau sa faca o activitate profitabila.
Reprezentantii companiei orientale au declarat ca „nu am fi venit pana aici si nu am fi investit timp si bani daca nu credeam in potentialul produselor romanesti”.
Acestia au mai adaugat ca au o experienta de peste 30 de ani in marketing si descoperirea de noi piete pentru produse din diverse tari, informeaza ziarul local Buna ziua Brasov.
Nicolae Tucunel, presedintele Camerei de Comert si Industrie Brasov, a declarat ca in conditiile in care Romania are nevoie continua de piete pentru a-si vinde produsele, oportunitatea oferita de compania din EAU este una excelenta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.