Firmele brașovene își pot internaționaliza afacerile gratuit

Firmele brașovene își pot internaționaliza afacerile gratuit

0 254

Societățile comerciale pot apela la cea mai mare Rețea de Centre pentru sprijinirea afacerilor, lansată în urmă cu 10 ani de către Comisia Europeană

Societățile comerciale pot apela la cea mai mare Rețea de Centre pentru sprijinirea afacerilor lansată în urmă cu 10 ani de către Comisia Europeană.
Centrul Enterprise Europe Nertwork din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov oferă gratuit servicii de informare, asistență și servicii pentru inovare companiilor care doresc să-și găsească parteneri în afara țării sau care doresc să acceseze fonduri europene direct din programele Comisiei Europene.

Potrivit lui Cosmin Roșia-Micu, director general CCI, Centrele Enterprise sunt prezente în peste 60 de țări din lume; prin intermediul lor, şi firmele din Brașov își pot găsi acum parteneri de afaceri din străinătate.

Pentru identificarea potenţialilor parteneri firmele sunt invitate să completeze un proful de colaborare care apoi va fi încărcat în baza de date care conține peste 10.000 de profile.
Astfel profilul societății ajunge la toate organizațiile membre ale rețelei iar probabilitatea de indentificarea a partenerilor potriviți este ridicată.

Prin Rețeaua Enterprise Europe Network se asigură garanția unor partneri serioși de afaceri.
Totodată firmele au posibilitatea de a participa la diverse evenimente cu caracter sectorial. Rețeaua facilitează și accesul IMM/urilor la programele de finanțare europeană direct de la Bruxelles.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.