Firma Gotic va intretine drumurile judetene

Firma Gotic va intretine drumurile judetene

0 117

In urmatorii 8 ani, activitatea de deszapezire si de intretinere a drumurilor judetene va fi realizata de societatea Gotic, care s-a ocupat de acest serviciu si in ultimul an. Aceasta a castigat licitatia pentru concesionarea acestui serviciu, fiind aleasa dintr-un numar de patru societati care au depus ofertele. In activitatea de intretinere sunt cuprinse deszapezirea pe timp de iarna, precum si plombarile si reabilitarile de suprafata, cu exceptia celor capitale.


Potrivit vicepresedintelui CJ, Vasile Butaru, in perioada urmatoare vor fi stabilite sectoarele de drum unde va activa societatea. Concomitent, se va desfasura o alta licitatie pentru desemnarea societatii care va executa lucrarile de reabilitare a drumurilor judetene, lucrari finantate din creditul de 15 milioane euro, pe care CJ l-a accesat de la BERD.


?


Pentru serviciile prestate de firma Gotic, forul legislativ judetean va achita 2,5 milioane de lei pe sezon de iarna si 5,6 milioane pe sezon de vara, societatea avand obligatia de a varsa anual la bugetul CJ o redeventa de 1,5% din valoarea contractului.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.