Firma brasoveana Brastrar, a imprimat facturi cu simbolul Ungariei Mari

Firma brasoveana Brastrar, a imprimat facturi cu simbolul Ungariei Mari

0 62

Dupa cum relateaza ziarul Gardianul, firma brasoveana Brastar Print, condusa de cunoscuta femeie de afaceri Luana Popa, a tiparit pentru Electrica Transilvania Sud, facturi cu simboluri iredentiste. Despre ce este vorba? Brasovenii si cetatenii din alte judete transilvane au primit in aceste zile facturi de la Electrica Transilvania avand imprimat pe spate un cos cu oua, in chip de felicitare de Pasti.
Gestul poate chiar i-a impresionat pe abonatii Electrica care se vor fi bucurat de atentia acordata de furnizorul de energie, chiar daca atentia in cauza se reflecta in pretul platit pe KW. Toate bune si frumoase, numai ca unii dintre concetateni, mai vigilenti si desigur, mai avizati, au sesizat ca taman oul din mijlocul cosului are “incondeiat” simbolul Ungariei Mari.
Doamna Popa recunoaste ca are un contract cu Electrica, dar sustine ca nu are cunostinta de simbolul iredentist de care este acuzata. Ea declara ca are angajati de etnie maghiara si ca va face anumite cercetari pentru a vedea cine se face vinovat de jignirea romanilor din Brasov, Alba, Covasna, Harghita, Sibiu si Mures deserviti de Eletrica Transilvania Sud.
Politicienii au sarit ca arsi, considerand gestul incalificabil. Cu exceptia UDMR care nu comenteaza, toata lumea considera ca prezenta steagului Ungariei Mari pe o felicitare de pasti, primita de peste un milion de abonati, majoritatea romani, este o sfidare.
Toti cer la unison, ca pana la definitivarea anchetei, colaborarea dintre Eletrica TS si Brastar Print sa inceteze.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.