Firma AUDI face angajari la Brasov

Firma AUDI face angajari la Brasov

0 172

Brasovul se va mai imbogati cu o fabrica. Este vorba despre producatorul german de componente auto Preh care a investit 3 milioane de euro pentru o fabrica in orasul nostru. Prin construirea acestei fabrici, la Brasov se vor crea 400 de noi locuri de munca intr-un interval de doi ani.
Imbucurator este faptul ca investitia este realizata intr-o perioada in care industria auto trece printr-o restructurare de capacitati de productie si restructurari de personal la nivel mondial. Directorul companiei, Mihaela Forgaciu, care a lucrat timp de 14 ani in cadrul Draxlmaier Romania, a afirmat ca fabrica, ce va fi inaugurata saptamana viitoare, are o tinta a cifrei de afaceri de 20 mil.euro pentru 2010, de cinci ori mai mare decat cea previzionata pentru 2009.
„Pietele sunt in revenire, iar client principal este VW. Grupul are acum cu 30% mai multe comenzi de la VW decat contractul initial, bineinteles pentru modele de clasa medie. Problemele in industrie apar acum la clasele superioare de masini”, a expliat Forgaciu. Firma germana a avut in 2008 o cifra de afaceri de peste 300 mil. euro, avand fabrici in America de Nord, Germania, Portugalia si Romania, iar, la Brasov, va produce sisteme de comanda pentru interiorul autovehiculelor, in principal pentru Audi si VW.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.