Fiorentina cu ochii pe stelistul Sorin Paraschiv

Fiorentina cu ochii pe stelistul Sorin Paraschiv

0 174

Mijlocasul Stelei, Sorin Paraschiv a intrat in vizorul clubului italian AC Fiorentina. Conducatorii gruparii de prima liga italiana, au anuntat ca si-l dorsc pe stelist deoarece este un foarte bun pasator si un fin tehnician.

Gigi Becali patronul formatiei Steaua Bucuresti, a anuntat ca daca cineva ii va oferii 500.000 de euro pe jucator, atunci acesta va putea pleca. „Paraschiv si-a facut datoria la Steaua. Acum daca cineva vrea sa imi dea 500.000 de euro pe el atunci eu ii dau drumul. Are o anumita varsta si ar fi pacat daca nu ar juca si el in strainatate”, a afirmat Gigi Becali.

„Printre mijlocasii oferiti directorului Pantaleo Corvino si pe care aceasta ii urmareste, este Sorin Paraschiv, mijlocas la Steaua Bucuresti. Paraschiv doreste sa joace in strainatate, iar clubul roman vrea sa-i faca pe plac, pretul sau fiind de 500.000 de euro. Jucatorul cere un contract de 200.000-300.000 de euro. Paraschiv are o mare experienta internationala, este un luptator, un bun pasator si suteaza bine. Rar isi pierde calmul in teren”, informeaza site-ul firenzeviola.it.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.