Finantele din Brasov au colectat mai multi bani

Finantele din Brasov au colectat mai multi bani

0 77

Finantele din Brasov au colectat in aceasta perioada a anului ceva mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Se pare ca angajatii de la finante si-au facut treaba bine si au reusit sa ajute la sustinerea bugetului statului.
Incasarile la bugetul statului in primele opt luni ale anului 2010 au crescut cu 3% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Totalul veniturilor bugetare incasate de catre Directia Generala a Finantelor Publice Brasov in luna august 2010 a fost de 192.001,77 mii lei, fata de 186.399,37 mii lei, in 2009.
„Precizam insa ca situatia incasarilor din anul curent nu este comparabila cu cea de anul trecut intrucat la inceputul acestui an un numar de 29 de societati administrate de AFP Contribuabili Mijlocii au fost preluate de Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili Bucuresti. Contributia acestor 29 de societati la bugetul statului reprezinta cca. 11% din totalul incasarilor”, se arata intr-un comunicat transmis de Directia Finatelor Publice Brasov.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.