FInantatorul banatenilor condamnat la 10 ani de inchisoare

FInantatorul banatenilor condamnat la 10 ani de inchisoare

0 51

Marian Iancu presedintele clubului FC Timisoara, a declarat, dupa ce Tribunalul Bucuresti l-a condamnat la zece ani de detentie in dosarul Rafo, ca sentinta reprezinta o eroare judiciara, care va fi indreptata de avocatii sai la Curtea de Apel.

„Este o eroare judiciara, avocatii o sa o indrepte la Curtea de Apel. Nu are nicio legatura cu niciun dosar Rafo, este un alt dosar, este doar o eroare. Este o instanta a Tribunalului, mai sunt Curtea de Apel, Curtea Suprema si le vom indrepta. Este vorba de niste societati comerciale care nu-mi apartineau mie. Nu are legatura cu rafinaria. Eu nu sunt in niciun dosar Rafo. Este sigur o eroare. Cunosc dosarul, dar nu sunt societatile mele, e doar o confuzie. Probabil ei au mai multe nume de Iancu acolo si au facut o confuzie. Este o problema care nu are legatura cu fotbalul si nu vreau sa discut mai mult”, a spus Iancu.

Intrebat daca este cazul in care a fost in arest preventiv in 2005, Marian Iancu a raspuns: „Sincer, trebuie sa verific sa vad despre ce e vorba pentru ca nu stiu”.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.