Finalizari la spatiile verzi din Astra

Finalizari la spatiile verzi din Astra

0 165

Consilierul local PD-L, Vasile Kraila, a declarat ieri: „Operatiunea consta in acoperirea acestor spatii cu pamant vegetal. Aceste lucrari sunt absolut necesare, mai ales ca acest cartier inregistreaza o acuta lipsa de spaþii verzi, dat fiind numarul mare de imobile de locuinte din Astra”.
Si chestia asta nu s-a stiut pana acuma?
Locuitorii acestui mare cartier brasovean au putut observa cum, la inceputul lunii septembrie, au fost incepute lucrarile de acoperire cu pamant si, apoi, cu vegetatie a alveolelor dintre covorul asfaltic, trotuare si blocuri, spatii aparute ca urmare a lucrarilor de amenajare a infrastructurii in acest cartier.
Kraila a precizat ca acum se lucreaza in zona strazii Cocorului, pe portiunea dintre strada Carpatilor si Calea Bucuresti:
„Pana acum au fost aduse peste 90 de basculante cu pamant vegetal si incercam ca, in cel mai scurt timp, sa finalizam aceste activitati. Concret, se imprastie acest pamant, se gazoneaza, iar de saptamana viitoare vom incepe sa plantam gardul viu. In acest moment am realizat 50% din planul de lucrari”.
Pentru cartier si pentru Brasov este bine si acuma, daca toata vara a fost prea cald. Sa vedem insa cat vor tine toate astea, in contextul goanei disperate dupa locuri de parcare si eventuale noi constructii „pe sub mana”.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.